Centrala termica pe gaz, in...
Centrala termica pe gaz, in...
Centrala termica pe gaz, in...

Centrala termica pe gaz, in condensare, doar incalzire, Baxi Luna Duo-Tec MP+ 1.70

7221294
Ultimele produse in stoc
15.899,00 lei
cu TVA Livrare in 2-4 zile

Baxi LUNA DUO-TEC MP+ 1.70 - centrala termica in condensare numai pentru incalzire. Producerea de ACM cu ajutorul unui boiler extern.

Centrala termica murala pe combustibil gazos, cu condensare avand puterea de 59.4 kW (50/30°C), respectiv  55 kW (80/60°C), dedicata incalzirii, cu pompa modulanta si supapa de siguranta integrate in centrala

  • Eficienta ridicata **** (de pana la 109,8%) si grad de emisie NOx scazut (Clasa 5).
  • Panou de control digital cu afisaj LCD, usor de utilizat. Raport de modulare extins 1:9 pentru eficienta si economie.
  • Dimensiuni compacte si greutate minima.

 

Garanție

 

Plata online securizată

 

Plata în rate

 

Achiziții publice SICAP / SEAP


Credit module tbi bank 3.3.5

816.53 Lei x 24 rate

Caracteristici Baxi LUNA DUO-TEC MP+:

  • Interval amplu de modulare de 1:9 (1:7 mod. 1.35), eficiență crescută și funcționare mai silențoasă (1:5 pentru modelele 1.115, 1.130 și 1.150)
  • Panou de comandă cu ecran LCD mare, retroiluminat
  • Pompă de circulaţie cu eficiență ridicată și modulare totală
  • Schimbător de căldură cu cameră de combustie şi circuit hidraulic cu spirale din oţel inox
  • Prevăzută pentru instalarea în cascadă şi gestionarea de sisteme mixte
  • Sistemul electronic al centralei permite gestionarea în cascadă a până la 16 centrale

Centrala a fost fabricata cu respectarea intocmai a standardelor europene de referinta si este dotata cu urmatoarele dispozitive de control si siguranta:

  • Termostat de siguranta. Acest dispozitiv, al carui senzor este plasat pe turul circuitului de incalzire, intrerupe fluxul de gaz catre arzator in caz de supraincalzire a apei din circuitul primar. In aceste conditii centrala se blocheaza si numai dupa inlaturarea cauzei care a provocat declansarea se poate repeta pornirea prin apasarea butonului .
  • Termostat pe flansa schimbatorului (260°C). Acest dispozitiv se afla pe flansa schimbatorului si intrerupe fluxul de gaz catre arzator in caz de supraincalzire a schimbatorului ca urmare a deteriorarii izolatiei din fata sau a neetanseitatii garniturilor flansei. Dupa ce ati inlaturat cauzele declansarii, apasati butonul de reset de pe termostat si apoi butonul de reset de pe panoul de comanda al centralei. Este interzisa dezactivarea acestui dispozitiv de siguranta.
  • Sonda NTC gaze arse. Acest dispozitiv este amplasat pe conducta de gaze arse. Placa electronica intrerupe fluxul de gaz catre arzator in caz de supratemperatura. Pentru a restabili conditiile normale de functionare, apasati butonul. Operatiunea de restabilire indicata mai sus este posibila numai daca temperatura este mai mica de 90°C. Este interzisa dezactivarea acestui dispozitiv de siguranta.
  • Detector cu ionizare in flacara. Electrodul de detectare garanteaza siguranta in cazul lipsei de gaz sau de aprindere incompleta a arzatorului principal. In aceste conditii centrala se blocheaza. Pentru a restabili conditiile normale de functionare, apasati butonul .
  • Presostat hidraulic. Acest dispozitiv permite aprinderea arzatorului principal numai daca presiunea in instalatie este mai mare de 0,5 bari.
  • Postcirculatie pompa. Functionarea suplimentara a pompei, obtinuta electronic, dureaza 3 minute si se activeaza cand centrala functioneaza in modul incalzire, dupa stingerea arzatorului principal in urma intrarii in functiune a termostatului ambiental.
  • Dispozitiv antiinghet. Controlul electronic al centralei include functia ”Antiinghet”, pentru circuitul de apa menajera si de incalzire, care, atunci cand temperatura din tur scade sub valoarea de 5°C, face sa functioneze arzatorul pana la atingerea in tur a unei valori a temperaturii de 30°C. Aceasta functie este activa daca centrala este alimentata cu energie electrica, cu gaz si daca presiunea din instalatie corespunde celei prescrise.
  • Antiblocare pompe. Daca lipseste cererea de caldura, pentru circuitul de incalzire si/sau de apa calda menajera, timp de 24 de ore consecutive, pompele intra in functiune automat pentru 10 secunde.
  • Valva de siguranta hidraulica (circuitul de incalzire). Acest dispozitiv, reglat la 4 bari, este utilizat pentru circuitul de incalzire. Se recomanda racordarea valvei de siguranta la un sistem de evacuare cu sifon. Este interzisa utilizarea acestei valve ca mijloc de golire a circuitului de incalzire.
  • Precirculatie pompa a centralei. In cazul cererii de functionare in mod Incalzire aparatul poate determina o circulatie preliminara aprinderii arzatorului. Durata acestei precirculatii depinde de temperatura de functionare si de conditiile de instalare si variaza de la cateva secunde la cateva minute. Functiile dispozitivelor de control si siguranta sunt active atunci cand centrala este alimentata cu energie electrica.

Specificatii tehnice:.

Garantie persoane fizice (luni)
36
Garantie persoane juridice (luni)
36
Gama de produse
Centrale termice pe gaz
Putere nominala (kW)
55
Utilizare
Comercial
Tip combustibil
Gaz natural + GPL
Tiraj evacuare gaze arse
Fortat
Destinat pentru
Incalzire
Preparare apa calda
Nu
No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.