Teava pentru incalzire in pardoseala...

Teava pentru incalzire in pardoseala cu bariera de oxigen Innotube PE-Xa 16x2mm - colac 500m

Innofloor
Stoc epuizat
1.990,00 lei
cu TVA

Țeava pentru distribuirea căldurii de la Innotube reprezintă o soluție modernă, ce utilizează cele mai bune tehnologii în materie de încălzire prin pardoseală. Aceasta respectă cele mai înalte standarde de fiabilitate, rezistență și eficiență. Țeava pentru încălzire prin pardoseală este confecționată prin procedeul de reticulare cu peroxid, ceea ce îi conferă calități remarcabile. Aceasta este concepută pentru a rezista proceselor termice, chimice și fizice care au loc în interiorul acesteia atunci când circulă agentul termic. Pe lângă aceste aspecte, țeava asigură eficiență maximă privind distribuirea căldurii.

 

Garanție

 

Plata online securizată

 

Plata în rate

 

Achiziții publice SICAP / SEAP


Credit module tbi bank 3.3.5

109.76 Lei x 24 rate

Țeava are o masă mică raportată la volumul acesteia pentru a fi ușor de manevrat atunci când o montăm. Materialul din care este confecționată îi conferă flexibilitatea necesară pentru a se mula perfect pe șablonul dorit, astfel încât distribuția căldurii să fie uniformă pe întreaga pardoseală. Țeava are conductivitate termică redusă care împiedică pierderile de căldură și asigură randamentul ridicat al distribuirii căldurii. Sistemul de încălzire prin pardoseală asigură un confort termic deosebit utilizând un consum redus de energie.

Încălzirea prin pardoseală este un sistem foarte eficient pentru asigurarea confortului termic ideal. În comparație cu folosirea caloriferelor, încălzirea prin pardoseală necesită o putere termică mai redusă pentru a furniza același confort, astfel utilizează un consum energetic mai mic, ceea ce duce și la costuri mai reduse pentru factura lunară de energie. Funcționând pe baza principiului de încălzire radiantă, sistemul termic prin pardoseală oferit de Innotube este exact ceea ce are nevoie o locuință eficientă din punct de vedere energetic. Întreaga instalație este montată sub pardoseală, ceea ce înseamnă că nu există părți vizibile care încarcă încăperile. De asemenea, prin utilizarea încălzirii prin pardoseală se menține un mediu mai curat în interior cu mai puți praf și alergeni.

Au un grad de reticulare de peste 70% si datorita unui compus dezvoltat in mod special pentru aceste tevi, prezinta o flexibilitate ridicata ce permite o instalare usoara pe placa cu nuturi sau pe un alt suport pentru incalzirea in pardoseala.

Specificatii tehnice:

Domeniu de aplicateie: Clasa 4 (sisteme de incalzire in pardoseala) si clasa 5 (sisteme de incalzire cu radiatoare)

Utilizare:Incalzire in pardoseala

Diametru teava:16 mm

Tip teava:PE-Xa

Produs fabricat in UE

Tip produs
Teava
Diametru (mm)
16
No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.