Pistol tacker pentru montaj clipsuri

Pistol tacker pentru montaj clipsuri

3 Recenzii
599,00 lei
cu TVA Livrare in 2-3 zile

Aparatul tacker este un dispozitiv profesional pentru montarea clipsurilor de prindere a tevii de incalzire in pardoseala de placile din polistiren. Este folosit pentru a prinde clipsurile care fixeaza tevile de incalzire prin pardoseala intr-un strat izolator din polistiren extrudat de 30-50 mm.

 

Garanție

 

Plata online securizată

 

Plata în rate

 

Achiziții publice SICAP / SEAP


Credit module tbi bank 3.3.5

160.08 Lei x 4 rate

Dispozitivul tacker pentru montaj se utilizează pentru fixarea țevilor pentru încălzirea prin pardoseală. Acesta realizează prinderea țevilor cu ajutorul unor clipsuri speciale pentru a nu permite mișcarea lor în timpul operațiunilor de montare. Țevile sunt distribuite conform unui tipar care asigură amplasearea acestora în mod uniform pe toată suprafața pardoselii. Cu cât țevile sunt distribuite mai uniform, cu atât sistemul va fi mai eficient.

Dispozitivul pentru montajul clipsurilor este ușor de mânuit, cu minimum de efort. Cu ajutorul acestuia putem aplica sigur și rapid clipsurile pentru montarea instalației termice. Clipsurile se montează din mers, fără să fie nevoie să ne aplecăm, ceea ce conferă un confort îmbunătățit atunci când realizăm lucrările de instalare.

3 Recenzii

Recomand
e bun, isi face treaba
pe

recomand
recomand
pe

ok
Pistolul este ok.
pe

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.