Detector de gaz, SicurGas

Detector de gaz, SicurGas

SicurGas
Ultimele produse in stoc
105,00 lei
cu TVA Livrare in 2-3 zile

Detectorul de gaz Sicurgas controleaza eventualele scurgeri de gaz natural din instalatiile existente in apartamente, case, hoteluri, spatii comerciale sau industriale, marind in acest fel gradul de siguranta al acestora.

Montajul senzorului de gaz se face in incaperile in care sunt consumatori de gaz, mai exact in spatiile in care exista posibilitatea scurgerii gazelor prin urmare a aparitiei pericolului de explozie.

Pentru gaz natural montajul detectorului se face la 5 - 15 cm mai jos de tavan, iar pentru LPG aparatul se va monta la 15 - 25 cm de podea. Senzorul se conecteaza cu electrovana prin intermediul unui cablu electric ( 2 X 1 mm) dupa care se alimenteaza senzorul la reteaua de curent de 220 V.

 

Garanție

 

Plata online securizată

 

Plata în rate

 

Achiziții publice SICAP / SEAP


Credit module tbi bank 3.3.5

36.33 Lei x 4 rate

Detectorul de gaz Sicurgas semnaleaza scurgerile de gaz natural din instalatiile existente in apartamente, case, hoteluri, spatii comerciale/industriale.

Dispozitivul are 5 indicatori – PORNIT, INCALZIRE, DEFECT, ALARMA, TEST. Se alimenteaza la 230V si are voltajul de comanda 9 – 12 V.

Timpul de incalzire este de aprox. 3 minute. Se opereaza la temperaturi cuprinse intre 0 - + 55 grade C, la umiditate de max. 95%.

Avantaje:

  • alarma emisa este acustica (>\= 7Db) si vizuala
  • 5 indicatori
  • Instructiuni de instalare:

Produsul se instaleaza pe perete, la o distanta de 0.3 – 1 m de tavan, cu semidiametrul pana la sursa de gaz mai mic de 1.5 m.

Detectorul nu se instaleaza in imediata apropiere a surselor de gaz, langa fereastra, in locuri cu condens, langa aragaz sau in locuri in care poate fi acoperit.

Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.