Manusi lungi pentru sudor, protectie...
Manusi lungi pentru sudor, protectie...

Manusi lungi pentru sudor, protectie mecanica si termica, spalt bovina, marime L

28,00 lei
cu TVA Livrare in 2-3 zile

Manusi sudor, manusi de lucru de calitate superioara pentru protectie mecanica si termica, pentru sudura si pentru manipularea intermitenta a obiectelor uscate cu temperatura de pana la 100°C / 212°F, ce ofera rezistenta termica superioara cu protectie completa pentru mana si pentru incheietura. 

Mărime
  • L

 

Garanție

 

Plata online securizată

 

Plata în rate

 

Achiziții publice SICAP / SEAP

Caracteristici principale si beneficii:

Manusi de protectie pentru sudori rezistente la sudura si caldura, impotriva riscurilor mecanice, manusi de protectie categoria II, cu cinci degete, rezistente la caldura.

Gradele de protectie:

  • Culoare: Neagra;
  • Material palma si spate: șpalt bovină;
  • Marimea: L;
  • Lungime: 35 cm.

Utilizare: Manusi de categoria II – manusile sunt destinate protectiei mainilor impotriva riscurilor mecanice si termice. Proprietatile protectoare se aplica la intreaga manusa. Nu utilizati manusi intarite sau deteriorate in alt mod. Dacă manusile sunt destinate pentru sudarea in arc electric, acestea nu ofera protectie impotriva electrocutarii cauzate de o instalatie defecta sau de munca sub tensiune. Dacă manusile sunt ude, murdare sau imbibatede sudoare, rezistenta electrica se reduce iar riscul poate fi majorat. 

Depozitarea/Curatarea:

  • Se depoziteaza la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui, la temperatura camerei. Nu expuneti manusile la caldura radianta, la solventi organici si la vaporii acestora, la lubrifianti, grasimi, uleiuri minerale, alcalii si la apa. Inlaturati impuritatile cu o perie. Manusile nu pot fi spalate si nici curatate pe cale chimica. 
  • Inainte de fiecare utilizare, inspectati manusile pentru a verifica daca exista defecte, imperfectiuni sau rupturi si pentru a evita purtarea unei manusi extrem de deteriorate, patate, uzate sau murdare (si la interior), indiferent de substanta. Acest lucru ar putea cauza iritari si/sau infectare a pielii, ar putea cauza dermatita sau alte boli. In aceasta situatie, apelati la asistenta medicala din partea medicului companiei sau consultati un dermatolog. Dupa utilizare, curatati manusile bine cu o perie uscata pentru a elimina orice urme de contaminare. Daca manusile trebuie repurtate, depozitati-le in asa fel incat captuseala interioara a suportului sa se usuce cu usurinta.

Precautii la utilizare: manusile nu pot fi utilizate acolo unde exista pericol de agatare de parti in miscare ale utilajelor.

Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.