Adeziv etansare filete metalice,...

Adeziv etansare filete metalice, 250ml, EMS Force 5543

EMS Force
140,00 lei
cu TVA Livrare in 2-3 zile

EMS FORCE 5543 este proiectat pentru blocarea si etansarea elementelor de fixare cu filet care necesita dezasamblarea normala cu scule de mana standard. Produsul se etanseaza cand este inchis in absenta aerului intre suprafetele metalice apropiate si previne slabirea si scurgeri de socuri si vibratii.

 

Garanție

 

Plata online securizată

 

Plata în rate

 

Achiziții publice SICAP / SEAP


Credit module tbi bank 3.3.5

45.09 Lei x 4 rate

SIMPLU ,UȘOR,RAPID și CURAT !

Care este principiul de funcţionare al  adezivului de etanșare EMS FORCE?

Produsele EMS FORCE sunt un amestec anaerob de materiale chimice. În lipsa aerului lichidul de etanşare se solidifică. Timpul de solidificare este de la 30 secunde la câteva minte. După solidificare îmbinarea este demontabilă ( cod produs EMS 5543 și EMS 5577), iar după curăţirea temeinică a filetelor se poate aplica din nou lichidul în vederea etanşării.

 Care materiale şi tipuri de filete sunt recomandate pentru etanșarea filetelor cu EMS FORCE?

  • Sunt recomandate pentru  metalele: alamă,oţel zincat, oţel catbon, oţel inoxidabil,  aluminiu.
  • La ce presiuni şi temperaturi de lucru se pot utiliza produsele EMS FORCE ?
  • Limite de temperatură: -50°C – +150°C – EMS 5543 și EMS 5577
  • Limite de temperatură: -50°C – +200°C – EMS 5542
  • Presiunea de lucru întotdeauna depinde de filet. Produsele EMS FORCE se pot utiliza până la presiuni de lucru de 10 bar.

Ce cantitate de lichid de etanşare EMS FORCE  trebuie aplicat pe filet?

Materialul etanşant se aplică pe  circumferinţa filetului ( spirele 1-3). Trebuie să umple rostul dintre spirele filetelor îmbinate de etanşat.

Sunt scurgeri la filetele îmbinate după ce aţi aplicat adezivul de etanşare? Care este cauza, şi cum se pot înlătura scurgerile?

Cauze posibile:

  1. nu aţi utilizat materialul etanşant corespunzător: citiţi prescripţiile de utilizare ale celor trei tipuri de materiale!
  2. materialul de etanşare a fost aplicat pe suprafaţa filetului necurăţat corespunzător (umed, murdar, cu unsoare): curăţaţi corespunzător suparfaţa filetului!
  3. piesele îmbinate prin filete nu au fost strânse corespunzător  – aplicaţi din nou materialul de etanşare pe filet apoi strângeţi corespunzător piesele îmbinate!

SIMPLU ,UȘOR,RAPID și CURAT !

Economisiţi timp, energie, şi bani!

Prin utilizarea adezivului de etanşare EMS FORCE  – conform indicaţiilor – se pot obţine îmbinări filetate etanşate perfect cu economii însemnate de timp şi cheltuieli. Se pot evita neplăcerile cauzate de crăparea etanşărilor cu cânepă ,teflon ,ect. sau a neetanşeităţii îmbinărilor la care nu a fost înfăşurat destul material de etanşare. Noile materiale de etanşare rezistă foarte bine la razele UV, la majoritatea materialelor chimice, sau acide, din care motiv sunt aplicabile în domenii largi de temperatură chiar şi la instalaţii industriale precum şi la instalaţii de reţele cu apă potabilă.

Utilizând adezivul de etanșare  EMS FORCE vă puteţi simplifica munca, puteţi economisi timp, şi bani! Utilizarea produselor EMS FORCE este simplă, economică, şi face posibilă realizarea rapidă a lucrărilor de instalaţii.

După demontare materialul de etanşare solidificat se poate înlătura uşor şi rapid cu ajutorul  unei perii (de sârmă), ac, sau sârme, făcând posibilă asfel reutilizarea fitingului.  In gama adeziv de etanșare EMS FORCE sunt trei produse EMS 5542,EMS5543,EMS5577. Acestea sunt adecvate pentru etanşarea filetelor de diametre mici, fine, precum şi a filetelor de diametre mari, dure. Prezintă soluţii optime pentru toate cazurile: pentru filete confecţionate din alamă, oțel , oţel inoxidabil, din bronz, din aluminiu.

IMPORTANT

ADEZIVUL  DE ETANŞARE PENTRU FILETE EMS FORCE 5542 este pentru etanșarea

filetelor de calitate  bună având diametre de până la   1 1/2”. Asigură etanşare solidă . Adeziv de etanșare NEDEMONTABIL

Etanşare rapidă si sigură de la 30 secunde!!!!

ADEZIVUL  DE ETANŞARE PENTRU FILETE EMS FORCE 5543 este pentru etanșarea

filetelor de calitate  bună având diametre de până la   1 1/2”. Asigură etanşare solidă . Adeziv de etanșare DEMONTABIL!!!!

Etanşare rapidă si sigură de la 30 secunde!!!!

ADEZIVUL  DE ETANŞARE PENTRU FILETE EMS FORCE 5577 este pentru etanșarea

filetelor de calitate  bună având diametre de până la  4” . Asigură etanşare solidă . Adeziv de etanșare DEMONTABIL!!!!

Etanşare rapidă si sigură de la 30 secunde!!!!

Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.