Grosimea tablei permite folosirea lemnelor, neexistand riscul deformarii acestuia.
Este demontabil si este dotat cu roti de deplasare.
Parti componente:
- corp gratar;
- zona de gatit (grill cromat) - 2 buc;
- picioare demontabile - 4 buc;
- suport pentru ceaun - 1 buc;
- masuta detasabila - 2 buc;
- surub fixare picioare - 4 buc;
- roata - 2 buc;
- ax roti - 1 buc;
- polita depozitare - 1 buc.
Avantaje:
- perfect pentru intrebuintare acasa dar si pentru deplasari, picioarele fiind demontabile si usor de asamblat la momentul utilizarii gratarului;
- suprafata de gatit se regleaza pe 3 etaje, in functie de temperatura la nivelul jarului si tipul preparatului;
- adaptare pentru ceaun otel/fonta (se indeparteaza suprafata de gatit cromata si se aseaza ceaunul in suport);
- masuta laterala din lemn cu rama din otel (pentru accesorii, vas, etc ), poate fi montata pe ambele parti.
Instructiuni de siguranta:
- toate partile componente trebuie sa fie corect asamblate;
- incalziti gratarul inainte de prima utilizare si lasati focul sa arda cel putin 30 min;
- a se utiliza numai in exterior, este interzisa utilizarea in spatii inchise;
- a nu se utiliza sub un pavilion sau in cort;
- inainte de utilizare pozitionați gratarul pe o suprafata dreapta si ignifuga, de preferat sa fie protejat de vant;
- nu turnati lichid de aprindere sau alte substante inflamabile pe carbunii sau lemnele incinse;
- tineti materialele inflamabile la o distanta de siguranta de gratar (cel putin 3 m de gratar);
- inlaturati cenusa doar dupa racirea completa a gratarului;
- nu utilizati apa pentru stingerea mangalului si nu aruncati cenusa incinsa peste deseurile casnice.