Hidrofor cu rezervor 24L Omnigena...
Hidrofor cu rezervor 24L Omnigena...

Hidrofor cu rezervor 24L Omnigena JET100A/24, 60l/min, 1100 W

JET100A/24
699,00 lei
cu TVA Livrare in 2-3 zile

Pompa de suprafata Omnigena Jet 100 A, 1100 W, este cunoscuta ca fiind o pompa electrica cu o putere de 1100 W, avand o capacitate de 3.6 mc/h. Modul de concepere al motorului electric si carcasa metalica protectoare, fac din aceasta pompa un ajutor eficient, fiabil si util in orice gospodarie.

 

Garanție

 

Plata online securizată

 

Plata în rate

 

Achiziții publice SICAP / SEAP


Credit module tbi bank 3.3.5

185.14 Lei x 4 rate

Pompa de suprafata Omnigena Jet 100 A, 1100 W, este folosita pentru necesarul de apa potabila a gospodariilor precum si in alte scopuri: irigare, udare, scoatere apa in vas tampon. Aceasta pompa poate fi folosita drept un sistem hidroforic si fuctioneaza la standarde ridicate, oferind un randament maxim si un consum scazut de energie.

Pompa de apa este un echipament folosit la transportul sau transferul apei din puturi, bazine, lacuri, fantani in scopul alimentarii diversilor consumatori. Din punct de vedere constructiv pompa are trei componente principale: motorul, unitatea de pompare si carcasa. 

Pompa de suprafata are caracteristica adancimea maxima de aspiratie si inaltime maxima de refulare. Cel mai important element atunci cand vrem sa alegem o pompa de apa de suprafata se refera la cunoasterea adancimii de aspiratie. La o aspiratie de maxim 8-9 metri se foloseste o pompa centrifugala de suprafata. Daca adancimea de aspiratie este mai mare de 8-9 metri, vom alege pompa de suprafata cu ejector.

Trebuie sa avem in vedere traseul de alimentare pana la consumatori (atat pe orizontala cat si pe verticala). In principiu pentru a pompa apa la 10 metri pe verticala (10 metri inaltime coloana apa) avem nevoie teoretic de 1 bar presiune. Astfel, dacă fisa tehnica a pompei mentioneaza faptul ca are o inaltime de refulare maximă de 50 metri acest lucru inseamna ca pompa dezvolta o presiune maximă de 5 bari (atentie: debitul de apa la aceasta inaltime maxima va fi practic zero). Pentru pomparea în linie dreaptă pe orizontala, pentru fiecare 100 metri de pompare este necesara o presiune de minim 1 bar.

In concluzie, pentru ridicarea apei pe verticala, pentru fiecare 10 metri este nevoie de o presiune de minim 1 bar, iar pentru pomparea apei pe orizontala, pentru fiecare 100 metri este necesara o presiune de 1 bar. Atunci cand se alege o pompa recomandam sa consultati graficul de functionare al pompei, pentru a calcula debitul necesar la distanta dorita.

Pompele de apa sunt foarte utile in orce gospodarie. La Pestre ai pompe de apa la un pret foarte avantajos. Pompele de vanzare online sunt foarte accesibile deoarece sunt doar la un click distanta de tine. La orice pompa cumparata de la noi beneficiezi si de transport garantat. Astfel ai numai beneficii: pompa de apa pret special, transport garantat si apa curenta tot timpul anului.

Beneficii:

  • Ideal a se folosi la sisteme de alimentare cu apă, irigarea grădini, umplere/golire piscine, creşterea presiunii din reteaua de alimentare cu apă potabilă
  • Datorita motorului puternic de 1100 W, aceasta pompa poate fi folosita pentru uzul casnic
  • Mica si usor de depozitat daca nu se foloseste in mod regulat 
  • Pompa poate fi utilizată ca atare sau poate fi parte componentă a unui grup hidrofor (sau cu un alt tip de automatizare)
  • Constructie robustă si durabil, rezistent la deteriorare si coroziune
  • Incorporat intrerupător termic care protejeaza motorul de căldură excesivă

Avantaje produs:

  • Rotorul este realizat din alama
  • Debitul mare, consumul redus si presiunea face din aceasta pompa sa fie cea mai buna alegere
  • Carcasa este facuta din material rezistent la impact, fonta
  • Fabricat in Polonia
  • Usor de pus in functiune, racordat la un sistem de irigatii sau instalatie a apei.

Date tehnice Pompa de suprafata Omnigena Jet 100 A(a), 1100 W:

- Garantie: 2 ani persoane fizice ,1 an persoane juridice

- Capacitate: 3.6 mc/h

- Tipologie pompa: Apa curata

- Inaltimea maxima de pompare: 50 m

- Presiunea maxima de pompare: 5 bar

- Temperatura apei: 35 grade C pentru aplicatii casnice

- Greutate: 8 Kg

CARACTERISTICI GENERALE

Tip pompa Pompa de suprafata
Utilizat pentru Apa curata
Tip combustibil Electricitate
Utilizare Rezidential
Culoare Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Tip motor Electric
Putere 1100 W
Tensiune alimentare 230 V
Nivel zgomot 82 dB
Diametru racord refulare 1 inch
Diametru racord aspiratie 1 inch

PERFORMANTE

Debit maxim 60 l/min
Inaltime de refulare 50 m
Adancime de absorbtie 9 m
Gama de produse
Hidrofor corp fonta
Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.