Puffer, rezervor de acumulare din...
Puffer, rezervor de acumulare din...

Puffer, rezervor de acumulare din otel, cu 1 serpentina inox, izolatie PVC, volum 750 L, Celsius

Celsius Heating
KTMM.750.1HE.SZ1RM
7.499,00 lei
cu TVA Livrare in 2-3 zile

Rezervorul de acumulare igienic Celsius cu 1 serpentină din inox este destinat stocării apei încălzite, obținute de la un cazan, colector solar sau alte surse, fiind potrivit pentru case, clădiri publice sau industriale. Folosind un astfel de puffer, se obține o temperatură mai constantă în clădire, perioada dintre aprinderile cazanului se prelungește, iar acumularea gudronului este minimizată. Designul și structura produsului sunt concepute pentru a fi amplasate cu ușurință în băi, pivnițe sau alte spații.

 

Garanție

 

Plata online securizată

 

Plata în rate

 

Achiziții publice SICAP / SEAP


Credit module tbi bank 3.3.5

420.78 Lei x 24 rate

Se recomanda amplasarea rezervorului in incinta in care temperatura aerului este intre +5 °C si +50 °C, iar umiditatea relativa este de cel mult 70% si sa fie amplasat pe un postament solid (plinta din beton de minim 10 cm).

Rezervorul de acumulare (puffer) pentru sisteme de incalzire este confectionat din tabla de otel de 3 mm, si este supus in fabrica unei probe de presiune la 5 bar.

Rezervorul este dotat cu 6 stuturi cu filet interior de 1" respectiv de 6/4" pentru racordarea la sistemul de incalzire.

Pe partea superioara a pufferului este amplasat un stut cu filet interior de 1" pentru montarea aerisitorului. La partea inferioara a rezervorului de acumulare este amplasat un stut cu filet interior de 1" pentru montarea unui robinet de golire. La rezervor se pot atasa 3 termometre de 1/2" pentru urmarirea temperaturii apei din rezervor. Serpentina / serpentinele confectionate din teava de otel (respectiv inox pentru ACM) de 1" a pufferului are/au stuturi pentru racordare cu filet interior de 1". Serpentina este supusa in fabrica unei probe de presiune de 15 bar.

Presiunea din rezervor este cea din sistemul de incalzire. Incalzirea apei din sistem (respectiv din pufferul cu sau fara serpentine) se face in mod direct de la cazanul – sau alt aparat de incalzire – din sistem. Ramura tur a aparatului de incalzit – cazanul pe combustibil solid – se va racorda la stutul de racordare de la nivel superior, iar returul la cel de nivel inferior al rezervorului de acumulare (puffer).

In vederea evitarii formarii condensului, pentru ridicarea temperaturii pe retur la intrarea in cazan pe ramura retur a cazanului trebuie montata o vana cu trei cai termostatica. In cazul in care – dintr-un motiv oarecare – circuitul cazanului nu se poate racorda la circuitul sistemului de incalzire, acesta (circuitul cazanului) trebuie racordat la serpentina superioara a rezervorului cu doua serpentine, pentru ca serpentina inferioara sa ramana disponibila pentru racordarea la circuitul colectorului solar. 

Toate suprafetele exterioare din otel ale rezervorului sunt protejate contra coroziunii prin vopsire.

Avantaje ale utilizării rezevorului de acumulare Celsius:

 • Produsul este echipat cu stuțuri pre-amplasate, facilitând montarea aerisitorului și a robinetului de golire.
 • Acesta oferă posibilitatea de a atașa trei termometre, asigurând monitorizarea constantă și eficientă a temperaturii apei.
 • Serpentina a fost testată în fabrică la o presiune de 15 bar, ceea ce demonstrează o rezistență și durabilitate ridicată.
 • Rezervorul oferă flexibilitate în instalare, permițând racordări diferite, fie direct la cazan, fie la alte aparate de încălzire, sau chiar la serpentina superioară.
 • Montând o vană cu trei căi termostatica, se evită formarea condensului, protejând astfel echipamentele.
 • Rezervoarele beneficiază de izolație HACObond de calitate, cu o densitate de 18 kg/m^3 și o grosime de 110 mm, garantând menținerea temperaturii și minimizarea pierderilor termice.
 • Rezervorul poate funcționa la o temperatură maximă de 95 °C, fiind ideal pentru sistemele de încălzire de mare capacitate.

Date tehnice:

 • Capacitate: 750 l;
 • Inaltimea H: 1830;
 • Diametru Ø:  1004;
 • Suprafața de incălzire serpentină (m²): 4.86;
 • Presiune max.de lucru: 3 bar;
 • Presiune de probă: 5 bar;
 • Presiune maximă serpentină: 8 bar;
 • Presiune de probă serpentină: 15 bar;
 • Temperatura max. de lucru: 95 °C;
 • Serpentină: 1 din inox pentru ACM
 • Lungime serpentină: 30 m;
Garantie persoane fizice (luni)
60
Garantie persoane juridice (luni)
60
Capacitate (L)
750
Serpentine
1 serpentina inox
Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.