Robinet coltar regula, Arco 1/2"-3/8"

Robinet coltar regula, Arco 1/2"-3/8"

ARCO
Z0900
24,00 lei
cu TVA Livrare in 2-3 zile

Robinet colțar Arco de calitate top din alamă europeană cromat destinat conectărilor bateriilor sanitare sub lavoar sau conectarii bateriilor de bideu și rezervoarelor de WC.

 

Garanție

 

Plata online securizată

 

Plata în rate

 

Achiziții publice SICAP / SEAP

Robineții colțar ARCO Regula, sunt robineți destinați a fi utilizați în instalații sanitare și de preparare apă caldă menajeră. Au corpul fabricat prin forjarea alamei dintr-o singură bucată, iar axul este de tip “multi-turn”, adică, procesul de închidere/deschidere al robinetului se realizează prin rotire multiplă a axului. Partea de închidere este conică. Datorită caracteristicilor constructive, robinetul ARCO poate închide/deschide/regla debitul apei în sistemul în care este montat, iar funcționarea este silențioasă.

Mânerul de manevră este ergonomic pentru a asigura o manevrare ușoară.

Etanșarea conexiunii filetate a robineților Arco REGULA, se realizează cu bandă de teflon PTFE sau alte materiale adecvate realizării etanșărilor filetate.

Robinetul se strânge folosind o cheie fixă de 15 mm. Cheia se introduce pe muchiile plate ale corpului astfel încât să nu se deterioreze suprafața acesteia. Conexiunea se asigură prin strângere. Nu strângeți excesiv pentru a evita deformările componentelor!

  • Presiunea maximă de utilizare: 16 bar;
  • Temperatura maximă de utilizare 95 °C;
  • Presiunea de testare: 25 bar;
  • Fluid de lucru: apă potabilă, apă rece, apă caldă menajeră.
Tip produs
Robinet coltar
Racord (inch)
1/2" - 3/8"
Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.