Robinet coltar dublu pentru masina de...

Robinet coltar dublu pentru masina de spalat 1/2x3/4, Arco

ARCO
DEF728P
24,00 lei
cu TVA Livrare in 2-3 zile

Robinet colțar Arco L-94 Delta pentru mașina de spălat. Se utilizează în instalaţiile sanitare casnice, având rolul de a închide/deschide alimentarea cu apă a maşinii de spălat haine/spălat vase.

 

Garanție

 

Plata online securizată

 

Plata în rate

 

Achiziții publice SICAP / SEAP

Ideal pentru alimentarea cu apă a maşinii de spălat haine și spălat vase!

Robineții colțar Arco L-94 Delta au corpul fabricat prin forjarea alamei, dintr-o singură bucată. Mânerul este ergonomic, pentru o manevrare ușoară, cu doar un sfert de tură.

Robineții colțar pentru mașina de spălat L-94 Delta sunt robineți destinați a fi utilizați în instalații de apă rece sau caldă. Au corpul fabricat prin forjarea alamei dintr-o singură bucată, iar axul și bila sunt de asemenea din alamă.

Etanșarea conexiunii filetate a robineților Arco pentru mașina de spălat L-94 Delta se realizează cu bandă de teflon PTFE sau alte materiale adecvate realizării etanșărilor filetate.

Robinetul se strânge folosind o cheie fixă de 15 mm. Cheia se introduce pe muchiile plate ale corpului astfel încât să nu se deterioreze suprafața acestuia. Conexiunea se asigură prin strângere. Nu strângeți excesiv pentru a evita deformările componentelor.

  • Presiunea maximă de utilizare:16 bar;
  • Temperatura maximă de utilizare 95 °C;
  • Presiunea de testare: 25 bar;
  • Fluid de lucru: apă potabilă, apă rece, apă caldă menajeră.
Tip produs
Robinet coltar
Racord (inch)
1/2"
3/4"
Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.