Aduceți eficacitatea la următorul nivel cu pompele de caldura LG

 

      Pompele de căldură de la LG îți oferă nu doar un sistem de încălzire avansat, ci și unul eco-friendly. Aceste dispozitive captează căldura din atmosferă și o direcționează către spațiul tău locativ, evitând emisiile de gaze cu efect de seră și renunțând la folosirea combustibililor fosili. Rezultatul? Economii considerabile de energie și costuri reduse pe durată. Cu o diversitate de modele disponibile, LG propune răspunsuri adaptate fiecărui tip de locuință, de la apartamente mici până la reședințe spațioase.

 

 

      Intră în universul pompelor de căldură de la LG și bucură-te de o atmosferă plăcută indiferent de sezon!

      În gama sa, LG prezintă echipamentul THERMA V R32 Monobloc S , care face parte din a doua generație de produse LG R32 Monobloc. Desemnat ca fiind „silențios” și „excelent”, acesta se distinge printr-un nivel sonor minim și performanță de neegalat din seria THERMA V.

 

 

 

      LG THERMA V R32 Monobloc reprezintă o soluție all-in-one, combinând unitatea internă și cea externă într-un singur modul conectat prin tuburi de apă, fără nevoia de conducte pentru agentul refrigerant. Cu un compresor R1 eco-friendly și agentul refrigerant R32, acest model operează eficient chiar și la temperaturi de până la -25 și poate încălzi apa până la 65. Mai mult, în interiorul său se regăsesc componente hidronice vitale precum schimbătorul de căldură, vasul de expansiune și diverse senzori și supape.

    Modelul R32 Monobloc S excellează în materie de încălzire, iar utilizarea agentul refrigerant R32 contribuie la reducerea emisiilor de carbon.

      

    

    

Tipuri și Modele

   Diversificarea Modelelor de Pompe de Căldură LG

 

Monofazice. Ce reprezintă?

   Pompele monofazice LG sunt alimentate printr-o singură fază electrică. Ideal pentru spații intime, datorită capacității lor mai restrânse, acestea se instalează ușor acolo unde trifaza nu este o opțiune și sunt frecvent mai eficiente pentru sarcini reduse.

Modele:

   5.5 kW: Soluția perfectă pentru spațiile compacte, garantând eficiență și economie.

   7 kW și 9 kW: Alegerea potrivită pentru cei care necesită ceva mai multă energie, dar își doresc totodată un model compact.

   12 kW, 14 kW și 16 kW: Modelele pentru spații generoase sau pentru locuințe cu cerințe energetice substanțiale.

 

 

Trifazice. Ce reprezintă?

   Pompele trifazice LG sunt echivalentul puterii brute în materie de pompe de căldură, alimentate la trei faze electrice. Sunt proiectate pentru spații ample sau pentru aplicații cu cerințe energetice superioare, oferind o distribuție de energie mai eficientă și durabilitate pe termen lung.

Modele:

   12 kW: Combinația perfectă între eficiență și putere.

   14 kW și 16 kW: Pentru cei care caută performanță maximă și nu doresc să facă compromisuri.

     

    

   

    

 Cum funcţionează THERMA V R32 Monobloc

 

 

     Pompa de caldură aer-apă folosește aerul exterior pentru a încălzi locuința, chiar și atunci când temperaturile din timpul iernii sunt destul de scăzute. Căldura produsă de unitatea externă, în urma schimbului termic cu aerul din exterior, este direcționată către rezervorul de apă menajeră, garantând astfel încălzire și furnizarea de apă caldă.

    Poate fi conectată și la alte unități terminale precum: ventiloconvectoare, calorifere, cât și la instalația de încălzire prin pardoseală

    Spre deosebire de alte metode de incalzire, pompa de căldură aer-apă nu necesită o investiție mare. Căldura este preluată direct din aer și nu este nevoie să conectezi pompa la o sursă de apă.

 

 

 

 

Încălzire eficientă

 

      THERMA V R32 Monobloc S oferă încălzire eficientă pentru spaţiile interioare. Echipamentul poate funcţiona chiar şi la temperaturi extreme de -25°C. În plus, temperatura maximă a apei pe tur poate ajunge până la 65°C.

    

 

        Avantaje:

 

Poate fi conectată cu ușurință la alte sisteme de încălzire existente în locuință

Investiție inițială redusă

Poate fi montată cu ușurință, doar racordată la instalația electrică și hidraulică

Poate fi folosită pentru a produce apă caldă

Poate fi folosită pentru răcirea locuinței în sezonul cald

Poate fi folosită indiferent de suprafața locuinței

Costurile de întreținere sunt minime

              

    

·       Agent refrigerant ecologic sustenabil

 

 

 

      THERMA V R32 Monobloc S utilizează agentul refrigerant R32, notabil pentru proprietățile sale eco-friendly. Acesta are un potențial de încălzire globală (GWP) de 675, ceea ce înseamnă o reducere cu 70% față de GWP-ul agentului refrigerant R410A. Optând pentru R32, THERMA V R32 Monobloc se dovedește a fi nu doar un sistem de încălzire eficient, dar și un aliat al mediului.R32 Monobloc S poate fi instalat la o distanta minima de 4m (referinta fiind un model de 9kW in modul Zgomot redus) de casele invecinate, in conformitate cu reglementarile referitoare la zgomot aflate in vigoare in Germania.

 

 

·       Compresor R1 Inovator pentru Eficienţă Mărită

 

 

 

      Grație compresorului R1, LG redefinește eficiența în lumea încălzirii. Această piesă, printr-o optimizare a mișcării spiralei înclinate, garantează atât performanță sporită cât și durabilitate. Mai mult, flexibilitatea în raza de funcționare a compresorului permite aparatului să opereze într-un interval variat, de la 10Hz până la 150Hz.

 

 

Control smart al încălzirii

 

 

 

      Interfaţa intuitivă pentru utilizator permite folosirea simplă şi rapidă printr-o atingere, iar utilizatorii pot seta programe de funcţionare în funcţie de stilul lor de viaţă. În plus, monitorizarea zilnică sau lunară a consumului de energie permite gestionarea eficientă a consumului.

 

      

   

Control de oriunde

 

 

 

      Prin aplicația LG ThinQ™, utilizatorii au puterea de a ajusta sistemul de încălzire oricând, din orice loc, sporind confortul lor.

     

        

 

Instalare rapidă şi uşoară

 

 

 

   Unitatea exterioară THERMA V R32, fiind o soluție integrată de încălzire, se compune din trei părți esențiale:

·       Schimbător de căldură cu plăci

·       Pompă de apă clasa A

·       Vas de expansiune

 

    

     Acest sistem integrat, cu componentele esențiale incluse, se montează fără efort. Tehnicienii pot efectua verificări sau reparații cu ușurință. Pentru comoditate, filtrele de apă se atașează prin clipsare, făcând inutile alte unelte.

    În funcție de detaliile locației de montaj, tehnicianii pot preconfigura setările folosind LG Heating Configurator și salvând informațiile pe un card de memorie. Ulterior, la fața locului, introducerea cardului în telecomandă aplică automat configurațiile, facilitând activarea rapidă a echipamentului.

    Telecomanda poate stoca un istoric al ultimelor 50 de evenimente, permitând identificarea facilă a eventualelor erori sau defecțiuni, și asigurând remedierea rapidă a situației.

   

   

   

    

Compararea pompelor de căldură cu alte alternative de încălzire a locuinței

   

   Când vine vorba de alegerea unei soluții optime pentru încălzirea casei, există o varietate de opțiuni disponibile pe piață, fiecare având propriile avantaje și dezavantaje. Pompele de căldură LG, însă, s-au dovedit a fi o alternativă inovatoare, eficientă și eco-friendly față de metodele tradiționale. Să analizăm comparativ unele dintre cele mai comune metode de încălzire cu pompele de căldură LG:

 

   

   

•      Pompe de căldură comparativ cu Sistemele de încălzire pe gaz

    Sistemele de încălzire centrală pe gaz sunt destul de răspândite datorită costurilor inițiale mai scăzute și a ușurinței în utilizare. Cu toate acestea, gazul natural produce emisii de CO2, având astfel un impact negativ asupra mediului. Pe de altă parte, pompele de căldură LG sunt eco-friendly, capturând căldura din atmosferă și minimizând astfel emisiile de gaze cu efect de seră.

 

•      comparativ cu Încălzire electrică

    Încălzirea electrică este rapidă și ușor de instalat, dar adesea are costuri de funcționare mai mari. Pompele de căldură LG, în schimb, sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic, generând economii considerabile pe termen lung.

 

•      comparativ cu  Sistemele pe bază de combustibil solid

    Chiar dacă sistemele pe bază de combustibil solid, cum ar fi lemnele sau cărbunele, pot oferi un sentiment de căldură tradițională, acestea necesită un efort considerabil în ceea ce privește alimentarea și curățenia. Pompele de căldură LG sunt mult mai ușor de administrat, fiind aproape complet automate.

 

•      comparativ cu Panouri solare

    Panourile solare sunt o soluție ecologică, dar eficiența lor poate varia în funcție de condițiile meteorologice. Pompele oferă o eficiență constantă, chiar și în condiții de temperaturi extreme.

 

  

  

Concluzie 

  

    În epoca modernă, alegerea unei metode de încălzire pentru locuință poate părea o sarcină complexă datorită diversității soluțiilor disponibile. Cu toate acestea, după analiza detaliată a fiecărei alternative, pompele de căldură LG  THERMA V R32 Monobloc S le revine distincția de a fi o opțiune eco-friendly, eficientă din punct de vedere energetic și inovatoare. Pentru cei interesați să își modernizeze sistemul de încălzire sau să adopte soluții durabile, Magazinul Instalațiilor este locul ideal pentru a descoperi întreaga gamă de produse LG și pentru a beneficia de srvicii calitative. Fie că visezi la un cămin mai cald, mai economic sau mai prietenos cu mediul, soluția este la îndemână, așteptând să fie descoperită.

Investind în soluții precum THERMA V R32 Monobloc S de la LG, alegi nu doar confortul și eficiența, ci și un viitor mai sustenabil pentru generațiile viitoare. Indiferent de dimensiunea sau necesitățile locuinței tale, există un model LG care se potrivește perfect nevoilor tale, garantând că fiecare iarnă va fi caldă și plăcută, fără a face compromisuri în ceea ce privește responsabilitatea față de planetă.

Așadar, când vine vorba de a face o alegere înțeleaptă pentru casa ta și pentru planetă, pompele de căldură LG sunt soluția ideală.

Comentarii (0)

Nu există comentarii în acest moment

Comentariu nou

Produs adăugat în Wishlist
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru.

Poți afla mai multe despre ce cookie-uri folosim in Politica de confidențialitate și în Politica cookie